Home » Over Anne

Wie ben ik?

Super leuk dat je de website van Studio Annenas bezoekt! Hier vind je persoonlijk ontworpen producten voor mama's, baby's en kids. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker, maar daarnaast ligt de iPad altijd in de hand om nieuwe ontwerpen te maken. Ik hoop dat jij en je kids blij worden van de producten van Studio Annenas. 

 

Ik word blij van vrolijke en schattige kleuren en vormen, minimalisme en perfecte baby en kinder kamers. 

 

Voel je vrij om contact op te nemen met mij!

Of volg me op Instagram.

Hoe het allemaal begon: de 365 challenge 

In 2019 verzon ik op 1 januari een challenge voor mijzelf. Ik had al tijden behoefte aan meer creativiteit in mijn leven en zonder plan ging dat niet lukken. Dus vanaf 1 januari 2019 besloot ik elke dag een tekening op de iPad te maken en te posten op Instagram. Voor mij was het doel al behaald als ik een maand lang elke dag gepost zou hebben, maar na januari had ik de smaak te pakken en ben ik een heel jaar doorgegaan! Ik heb echt ELKE dag een tekening geplaatst.

Dit was een behoorlijke uitdaging, want ik had nu geen tijd om elke tekening te perfectioneren, iets wat ik normaal graag doe. Ik moest soms in 30 minuten een tekening maken en ik leerde er nog veel meer van. Dit heb ik op 31 december 2019 allemaal samengevat in een video die je hier kan bekijken:

 

Download hier de lijst met onderwerpen per dag die ik heb getekend om er zelf mee aan de slag te gaan!